Verhuis & Transport
                                
Service Europa        
Copyright © 2016 by "VTS Europa"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@vtseuropa.nl
Designed by MVZ Designe
YOUR WEBSITES NAME
Welkom bij Verhuis & Transport Service Europa


Senioren verhuisservice

Verhuizen op zich is al een gedoe en brengt een hoop geregel met zich mee. Verhuizen ‘op leeftijd’ moet al helemaal niet onderschat worden.
Dit is toch vaak een ingrijpende gebeurtenis, vaak omdat de mensen al jaren in het zelfde huis c.q. buurt wonen  waar ze iedereen kennen.
Verhuizen naar een senioren appartement of verzorgingshuis is dan ook vaak  emotioneel,
Wij van Verhuis & Transport Service Europa begrijpen dit als geen ander!
Zoekt u of een naaste ondersteuning bij uw verhuizing? Neem dan eens contact op met Verhuis & Transport Service Europa, wij bieden senioren  persoonlijke begeleiding bij het verhuizen en zullen het zo makkelijk en ontspannend mogelijk voor hen maken!

Persoonlijke benadering

Omdat voor iedereen de zorgen en wensen over het verhuizen verschillend zijn pakt Verhuis & Transport Service Europa het persoonlijk aan. Wij komen graag bij u langs om uw verhuizing te bespreken, zodat wij precies weten  wat uw wensen zijn en welke specifieke hulp u wilt inhuren bij het verhuizen.
Na aanleiding van dit gesprek maken wij dan een vrijblijvende offerte, zodat u vooraf weet wat de kosten zijn en u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Wij bieden u een aantal verhuismogelijkheden die vooraf met u zullen worden besproken. U kunt er bijvoorbeeld   voor kiezen om alleen de inhoud en meubels te laten verhuizen naar de nieuwe woning.
Maar de vakmannen van Verhuis & Transport Service Europa kunnen U ook bijstaan om het allemaal wat  makkelijker en overzichtelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten inpakken van uw schilderijen, beeldjes, breekbare spullen etc. Maar ook het af- en aankoppelen van elektrische apparaten kunnen wij  voor u  doen.
Indien gewenst kan Verhuis & Transport Service Europa in uw nieuwe woning de ingepakte spulletjes weer uitpakken, en op de door u gewenste plekken neer te zetten. Dit bespaart u een hoop werk en stress, en zo kunt u na het verhuizen meteen beginnen met het wennen aan uw nieuwe woning.

Schoonmaak- en ontruimingservice.

U kunt Verhuis & Transport Service Europa ook inschakelen voor het ontruimen van de overgebleven meubels en   het schoonmaken van u oude woning. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe uw oude huis leeg gemaakt moet worden, Verhuis & Transport Service Europa ontzorgt u  helemaal!                                                                                                                                                  Laat u een huurwoning achter? Ook dan kan Verhuis & Transport Service Europa u van dienst zijn, wij zorgen ervoor dat u huurwoning in de oude staat wordt hersteld. Het kan allemaal!